Dina favoritsaker ska synas!

Är du en person som tycker om att visa din personlighet genom att ha dina favoritsaker synliga i ditt hem, så finns det många sätt att göra det på. Det behöver inte betyda att det ska vara en röra i ditt hem, utan du kan göra detta på flera snygga och stilsäkra sätt.

Det klassiska är nog att man helt enkelt ställer saker i bokhyllan. Det är lätt att förstå konceptet och gäster kan lätt se sakerna. Tycker man det är lite tråkigt och mest ett sätt att göra det enkelt för sig kan man tänka annorlunda. Har man många fina foton kan man göra dem till tavlor och arrangera en hel tavelvägg. Det blir ett ganska dominerande inslag i det rum de finns i, speciellt om man har hängt upp dem på ett visst sätt, i teman eller enligt en färgskala.

Är du av den händiga typen och gillar mindre precisionsarbeten kan ett tittskåp vara din grej. Då köper man ett mindre skåp i en hobbyaffär, eller snickrar ihop ett eget. Därefter placerar man det man vill visa upp i skåpet. Ofta kan sakerna behöva limmas fast så att de är stilla på det sätt man vill ha det. Därefter kanske man målar skåpet så att det matchar inredningen innan man hänger upp det på väggen.

Ett annat trevligt tips är att sätta upp vägglister på väggen där man man placera böcker man tycker om på display. Ett annat sätt att visa upp sina böcker på är att ställa dem i en stringhylla, som i sig är en snygg inredningsdetalj som finns tillgänglig i flera olika färger.